jueves, 28 de julio de 2011

L'última paraula sempre la tens tu.

En aquest món per bona o mala sort, hi ha persones de totes menes però per molt diferents que siguem sempre hi ha alguna cosa que ens fa iguals però a l’hora especials.
Sempre hi ha una cosa que ens destaca dels altres, sigui un somriure brillant, sigui una gran amistat... sigui el que sigui..
Sempre hi ha dies que son negres, tots em tingut dies d’aquets,en seguim tenim, i en tindrem ...
 si no els tinguéssim i tothom sigues feliç, sense ajudar-nos els uns als altres, creus que la vida seria tant emocionant, divertida... ?..Que faríem si fos així??.. amb una paraula puc dir-ho tot seria un avorriment!! .
 Tothom et regalaria un somriure... i mai veuríem aquelles cares de mala llet que porta molts cops la gent, quan va per el carrer perquè ha discutit amb algú. No veuríem ni una sola llàgrima, tindríem els ulls secs.. seria tot rutina, no parlaríem de res, totes les converses parlaríem del mateix! .
 Simplement el que vull dir amb això, és que per molt que caiguem, ens hem d’aixecar. Si el dia és negre, disfruta d’ell, ja que segur que alguna cosa bona aprendràs. Accepta els consells que et donen però recorda que l'última paraula sempre la tens tu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario