martes, 1 de noviembre de 2011

Donar difusió és fer bullir l'olla?

 Com a Trempolina (des de fa poc temps... però molt a l'hora) donaré la meva opinió sobre tot el que està passant. Aclarir que no parlo en nom de cap associació, al contrari parlo com a Laura. Encara que estigui ficada a tot arreu i més continuo tenint un nom i uns cognoms dels quals els puc utilitzar sense que perjudiqui a ningú.

Correllengua: 2.000 euros com a multa per tot el que suposadament s'ha "destrossat"? És cert que no som sants, ni molt menys, també pequem. Les 50 cadires que s'havien de tornar totes i no es van tornar en el moment que tocava per el que tinc entès... el divendres es van tornar 32 cadires perquè les altres 18 no s'havien trobat és cert... però quan es va arribar a l'ajuntament el primer que es va dir va ser que faltaven cadires. La resposta que vam donar va ser que aniríem a fer una denúncia per tal de trobar-les... i l'ajuntament va ser aleshores quan ens va dir que ell havia trobat 18 cadires. 
Per el que fa les carpes això no ho pot assegurar ningú ja que ni per part de l'ajuntament ni per part de l'entitat van mirar l'estat quan es van entregar! Com que es va mirar després en té la culpa l'entitat, no? A part després de l'acte, treballadors de l'ajuntament van reconèixer que ja estaven trencades.
Les planxes o desconec... i els desperfectes del pavelló, si els treballadors s'obliden de ficar on toca un tub.. normal que s'inundi el bany!

La persona que va fer la instància va decidir retirar-la perquè s'havia que no trobaria #2.000euros així com així, tenint l'experiència d'altres anys que no s'ha tornat tota.


Jo no he taxat a ningú d'espanyolista però aquí hi ha un tema que cal remarcar... si que es va proposar fer concentracions davant dels ajuntaments en defensa de la llengua catalana a l'escola pública, no va venir ningú ja que era entre setmana i la gent estudia a fora... pot ser que es molestessin i anessin a altres ajuntaments encara que no siguessin del seu poble per tal de protestar.


La carta de les associacions, jo com a Trempolina crec que tinc el dret a decidir si vull donar benefici a una empresa privada que fica música comercial i que de tant en tant realitza concerts, actuacions,.. etc o a algun dels tants pubs que hi ha a Tremp o be donar suport a les entitats del poble que realitzen activitats diferents obtenint un benefici que sé que després el tornaran a invertir en el poble.
TOTHOM i repeteixo TOTHOM era invitat a l'acte d'ahir, hi havia un micròfon per tal de què la gent donés la seva opinió. Tampoc calia mirar-se l'acte des de la vorera del costat.


Insisteixo en què això és una opinió personal escrita en un moment així que segur que hi ha alguna que altra falta i algun error més, per això demano disculpes. 

1 comentario:

  1. Jo vaig estar present en la devolució de les carpes de l´any passat o fa 2 anys no recordo quan era...., totes les carpes que es van retornar a la Torre de davant de la Basílica estaven en perfecte estat, qui digui el contrari menteix, i ningú podrà impedir que així mateix ho afirmi al Ple Municipal si fa falta!
    Lo únic que presentava un estat pèssim eren les fundes de les carpes que suposadament serveixen per allargar la vida d´aquestes, d´això l´Ajuntament si que s´hauria de preocupar de fer-ne un manteniment i no crec que trobi cap excusa per endosar-ho al Correllengua.
    Marc Miró i Grioles

    ResponderEliminar